Foto galerij - Haartransplantatie : Correctie

Taal :
Newsletter Contact Siteplan

Correctie

1

Correctie

description

Correctie

Patiënt van 40 jaar die een transplantatie met plugs onderging toen hij kaal begon te worden. De originele haren vielen uit waardoor de ontsierende transplantaten zichtbaar werden. Ze werden niet verwijderd maar verzonken in de nieuwe folliculaire transplantaten. De vertex werd tijdens een 2 e ingreep gecorrigeerd.

Correctie

Patiënt van 40 jaar, geopereerd in Spanje. Een te laag aantal transplantaten, te grove transplantaten, ‘pluggy' uitzicht. De voorste transplantaten werden gepuncht en de haren werden gerecupereerd. Een nieuwe transplantatie van 2.575 transplantaten maakte het mogelijk de kale zone te bedekken.

Correctie

Patiënte van 29 jaar die een transplantatie onderging in Tunesië. De transplantaten zijn te grof vooraan, de lijn is te recht en het haar is naar rechts gericht. Het litteken is uitgebreid. De transplantaten werden behouden, de nieuwe transplantatie van 1.127 transplantaten voor 1.720 haren werd in de oude geïntegreerd. De nieuwe transplantaten zijn veel fijner en correct gericht. Wordt vervolgd…